Greta ja William Lehtisen Säätiön apurahat on tarkoitettu työskentelyyn tai näyttelyn järjestämiseen kotimaassa tai ulkomailla. Säätiö tukee ensisijaisesti hakijoiden työskentelyä tai hankintoja, jotka kohdistuvat apurahahakemuksen jättämisajankohtaa seuraaviin 12 kuukauteen.

Apurahojen hakukausi 1.2.–1.3.2021

Täytä sähköinen hakulomake. Ilmoita hakemuksen yhteydessä apurahat, jotka olet saanut kolmen vuoden aikana ennen apurahahakemuksen jättämistä. Lisäksi hakemuksessa on ilmoitettava muut vireillä olevat apurahahakemukset, joiden jakamisesta ei vielä ole tehty päätöstä.

Tulosta täytetty hakemus ja muista allekirjoittaa se. Mikäli liität kirjallisen hakemuksen tueksi kuvamateriaalia, lähetä hakemuksen mukana vähintään 3–5 erillistä kuvanäytettä paperitulosteina, mielellään A4-koossa.

Postita kirjallinen hakemus selvityksineen ja mahdollisine liitteineen 1.3.2021 mennessä osoitteella:

Greta ja William Lehtisen Säätiö
c/o Counsel Ilona Karppinen
Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy
PL 233
00131 Helsinki

Säätiön hallitus päättää apurahoista kokouksessaan, joka pidetään kuluvan vuoden touko–kesäkuun vaihteessa. Yksittäisen myönnetyn apurahan enimmäismäärä on pääsääntöisesti 5 000 euroa. Apurahojen saajat julkistetaan säätiön kotisivuilla kesäkuun puoleenväliin mennessä. Lisäksi apurahan saaneille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

Apurahan maksaja ilmoittaa lain mukaisesti apurahan saajien nimet Melalle (www.mela.fi). Hakemuksia ei palauteta, ja niitä säilytetään ainoastaan hakuvuoden loppuun saakka.